Confecție metalică > Reparații utilaje > Debitare cu PLASMĂ și OXIGAZ > Instalații industriale

showcase

     

     Procedeul MIG-MAG este o îmbunătățire a procesului de sudare SEI. Cu toate că procesul de sudare este asemănător, totuși aparatele de sudare precum și pistoletul de sudare se deosebesc semnificativ. Diferența majoră o constă introducerea de gaz protector la locul sudării, care înlocuiește învelișul electrodului. Gazul protector, cum reiese și din denumirea lui, are rolul de a proteja zona de sudare efectivă (arcul electric și baia metalică). Deoarece majoritatea metalelor reacționează cu aerul formându-se oxizi, care deteriorează grav caracteristicile mecanice ale îmbinării, este necesar ca în imediata vecinatate a procesului de sudare să nu fie aer. Acest lucru se realizează prin intermediul gazului protector. Acest gaz poate fi de două tipuri, MIG (Metal Inert Gas) sau MAG (Metal Activ Gas)

     Sudarea cu plasma este un procedeu de sudare prin topire la care coalescența se produce prin încălzirea cu un arc electric constrâns, care se arde între electrod și piesa de sudat sau între un electrod și o duză de constrângere.Protecția la sudare se asigură cu un gaz inert sau un amestec de gaze. Sudarea se poate face cu sau fără material de adaos. Procedeul se aseamănă cu sudarea WIG, cu deosebirea ca arcul de plasmă este constrâns, printr-o strangulare mecanică sau electromagnetică. Prin aceasta, temperatura coloanei arcului de plasma, este mult mai mare decțt a arcului WIG.

 

    Asigurăm debitări de precizie cu CNC Plasmă Hypertherm până la 22 mm și Oxigaz până la 100 mm. Producem orice reper solictat de client, cât și proiecte realizate de noi.

    Oferim servicii de reparații pentru orice fel de utilaj destinat industriei prelucrării rumegușului sau lemnului, industriei cauciucului, industriei poliuretanului, ce necesită prelucrări mecanice și electrice industrial.

Oferim servicii de sablare sub presiune pentru orice suprafață metalică, precum și pentru alte suprafețe rigide.

 

Please publish modules in offcanvas position.